Το ιατρείο βρίσκεται στην κεντρικό οδό του Ευόσμου, στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 69, κοντά στην εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και το γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα. Παρακαλούμε να μελετήσετε τα παρακάτω στοιχεία για εύκολη πρόσβαση στο ιατρείο μας.

Το Ιατρείο μας στο Χάρτη

Διεύθυνση Ιατρείου

Μεγάλου Αλεξάνδρου 69
56224, Εύοσμος Θεσσαλονίκη
Το Ιατρείο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο
Είσοδος από Αγίου Αθανασίου 2

Στοιχεία Επικοινωνίας

My Tooth Land
Παιδοδοντιατρική κλινική
Τηλέφωνο Ιατρείου: 2314 012 192
Κινητό Τηλέφωνο: 697 155 3972
Email: info@mytoothland.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Πρόσβαση με Λεωφορείο

Η πρόσβαση στο ιατρείο μας με λεωφορείο είναι πολύ εύκολη αφού βρισκόμαστε μόνο 50 μέτρα από τη στάση «Παλιό δημαρχείο» και «Εκκλησία».

Εδώ μπορείτε να βρείτε τη βέλτιστη διαδρομή που προτείνει ο ΟΑΣΘ με τα δρομολόγια των λεωφορείων που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν για να έρθετε στο ιατρείο μας. Παρακαλώ επιλέξτε στη θέση αφετηρίας την επιλογή Διεύθυνση: Οδός και αριθμός και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση σας και στη θέση προορισμού τη διεύθυνση  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 69 ΕΥΟΣΜΟΣ και μετά κάντε κλικ στο κουμπί «Προβολή διαδρομής».

Πρόσβαση με Αυτοκίνητο

Η πρόσβαση είναι εύκολη και μπορούν να εξυπηρετηθούν οι δήμοι Κορδελιού-Ευόσμου (Ελευθέριο- Νέο Κορδελιό, Εύοσμος), Νεάπολης-Συκεών (Άγιος Παύλος, Νεάπολη, Πεύκα, Συκιές), Παύλου Μελά (Νέα Ευκαρπία, Πολίχνη, Σταυρούπολη) και  Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Αμπελόκηποι, Μενεμένη).

Η πρόσβαση είναι εύκολη και από περιοχές που βρίσκονται ανατολικά ή εκτός Θεσσαλονίκης (πχ Ωραιόκαστρο, Ασβεστοχώρι, Ρετζίκι, Χαλάστρα, Λαγκαδάς, Άγιος Αθανάσιος, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική κτλ).

Για να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στο ιατρείο μας με το αυτοκίνητο παρακαλώ πατήστε εδώ.

Στάθμευση: Υπάρχει δωρεάν χώρος πάρκινγκ στο δημόσιο δρόμο.

Κλείστε Ραντεβού Online!

My Tooth Land | Παιδοδοντιατρική κλινική | Τσιάντου Δήμητρα & συνεργάτες | Αγ. Αθανασίου 2 με Μ. Αλεξάνδρου 69, Εύοσμος Θεσσαλονίκης | Τηλ.: 2314012192, Κιν: 6971553972, Email: info@mytoothland.gr | © Copyright 2013 mytoothland.gr. All Rights Reserved. | Website by gts Workshop.